Ένα ταξίδι χιλιομέτρων αρχίζει με ένα απλό βήμα...

Ας αναλογιστούμε τη δυνατότητα να κάνουμε τον κόσμο γύρω μας καλύτερο, με κάποιες μικρές, καθημερινές πράξεις, στις υπηρεσίες μας, στο τρόπο που λειτουργούμε. Η τελική διαφορά στη ζωή όλων μας μπορεί να είναι πολύ μεγάλη.

Μαζί με τους ανθρώπους μας «χτίζουμε» στέρεες και μακροχρόνιες σχέσεις

Μένοντας πιστοί στις πιο σημαντικές προτεραιότητές μας, το σεβασμό στον άνθρωπο και την βελτιστοποίηση του τρόπου λειτουργίας της επιχείρησής μας σε όλους τους τομείς

Το άρτια εκπαιδευμένο μας προσωπικό σε συνδυασμό με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα

εγγυώνται το καλύτερο αποτέλεσμα για τις ανάγκες σας.

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις μας σε Αθήνα και Κρήτη

εξασφαλίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών Logistics που παρέχουμε στους πελάτες μας

PREV
NEXT

Η ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΜΑΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ

Η εταιρική μας κουλτούρα στηρίζεται στα παρακάτω χαρακτηριστικά:
 • Στην επαγγελματική μας εμπειρία & και την φήμη μας στη αγορά.
 • Στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και την προοπτική για ανάπτυξη και βελτίωση.
 • Στον βαθμό εξυπηρέτησης του πελάτη και τα είδη των προσφερόμενων υπηρεσιών.
 • Στην χρήση νέων τεχνολογιών &της πληροφορικής.
 • Στην δυναμικότητα και θέση των εγκαταστάσεων μας.
 • Στο κόστος των παρεχόμενων υπηρεσιών.
 • Στην οικονομική μας σταθερότητα.
 • Στην πιστή τήρηση όρων και χρονική περίοδο των συμβολαίων.
 • Στην ποιότητα επικοινωνίας, πληροφόρησης & σχέσεων.
 • Στην άμεση ανταπόκρισή μας στις επιθυμίες τις ανάγκες των πελατών μας.
 • Στην διατήρηση της αξιοπιστίας μας.
 • Στην ποιότητα και διαχείριση των σχέσεων με τους προμηθευτές και τους πελάτες μας.

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Η επιλογή του καταλληλότερου συνεργάτη , που θα αναλάβει λειτουργίες μεταφοράς και logistics της επιχείρησής σας, δεν πρέπει να βασίζεται μόνο στο κόστος. Οι λειτουργίες αυτές επηρεάζουν όλη τη λειτουργία των άλλων τμημάτων της επιχείρησής σας και την συνολική εικόνα της στους πελάτες. Δεν θα πρέπει να ξεχνιέται ότι ο συνεργάτης σας, έρχεται συχνά σε επαφή με το πελάτη σας παρά απ’ ότι η ίδια η επιχείρηση. Οι προσφερόμενες υπηρεσίες μας, απαλλάσσουν τους πελάτες μας από λειτουργίες μη κύριας σημασίας γι’ αυτούς και τους βοηθούν έτσι να επικεντρώνονται στο core business της επιχείρησής τους.

Πιστεύουμε ότι για να προσφέρουμε μια πραγματικά πελατοκεντρική λειτουργία απαιτείτε συνολική δέσμευση των εργαζομένων. Εφαρμόζουμε μια ανοικτή πολιτική για να ενθαρρύνει τα μέλη του προσωπικού να φέρει νέες ιδέες στους διευθυντές και την ομάδα διαχείρισης. 

Στην Καβαλαράκης είμαστε υπερήφανοι για την ικανότητά μας να παρέχουμε υποστήριξη και καθοδήγηση για το εργατικό δυναμικό μας.

Ως εταιρεία έχουμε επίσης ενθαρρύνει και χρηματοδοτήσει την κατάρτιση των εργαζομένων μας, η οποία με τη σειρά της διεγείρει την αποδοτικότητα και τελικά αυξάνει την εξυπηρέτηση των πελατών.

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ

Στους στόχους μας είναι να ακούμε και να σεβόμαστε τον πελάτη και τις επιθυμίες του,να συνεργαζόμαστε άριστα με τους εργαζόμενους και να είμαστε απόλυτα συνεπείς με τους προμηθευτές μας. Να παρακολουθούμε και να προσαρμοζόμαστε στις εξελίξεις στον κλάδο και στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον, με αυξημένη εταιρική ευθύνη.

Πετυχαίνουμε τους στόχους μας , μέσα από τη συνεχή βελτίωση.
Στοχεύουμε στη συνεχή βελτίωση των λειτουργιών μας και των υπηρεσιών μας, αναπτύσσοντας συγχρόνως νέες, ταχύτερες τεχνικές στην αλυσίδα μεταφοράς , περισσότερη ευελιξία στο δίκτυο διανομής μας και νέα αποτελεσματικότερη διάσταση στην επικοινωνία μας.

Πετυχαίνουμε τους στόχους μας, με τη βοήθεια των ανθρώπων μας
Είναι ζωτικής σημασίας για εμάς να έχουμε κοντά μας ανθρώπους με ταλέντο, που μοιράζονται το ίδιο όραμα με εμάς. Κοιτάμε μπροστά, παρέχοντας στους ανθρώπους μας , μέσα σε ένα επαγγελματικό και οικογενειακό κλίμα συνεργασίας ,τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες αλλά και τα κίνητρα για να προχωρήσουμε όλοι μαζί στην επίτευξη του οράματος μας. Τους κάνουμε συμμέτοχους και μοιραζόμαστε τις ίδιες αρχές και αξίες. Πάνω απ’ όλα, τους δίνουμε και μας δίνουν συνεχώς τον καλύτερό τους εαυτό.

Πετυχαίνουμε τους στόχους μας, βελτιώνοντας τα προϊόντα μας και επενδύοντας στην καινοτομία.
Αναζητούμε συνεχώς νέους τρόπους και ιδέες ώστε να δημιουργούμε λύσεις και προϊόντα σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών μας.

Πετυχαίνουμε τους στόχους μας, εξελίσσοντας τη σχέση με τους συνεργάτες μας στην αγορά.
Η μεγαλύτερη ευκαιρία για εμάς, βρίσκεται στις συνεργασίες που «χτίζουμε» με τους πελάτες μας, διερευνώντας συνεχώς μαζί τους, τις ανάγκες και τα «θέλω» τους. Μέσω αυτών των συνεργασιών επιδιώκουμε, όχι μόνον να διατηρούμε , αλλά να διευρύνουμε αυτή τη σχέση, θέτουμε γερές βάσεις για σταθερή ανάπτυξη.

TOP